-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Používá technologii služby Blogger.

Počet zobrazení stránky

Prohledat tento blog

Blog Archive

Facebook

středa 29. května 2013

Pomázánka z hrášku a máty



Rychlá a jednoduchá pomazánka ze dvou na první pohled nesourodých surovin. Přidat mátu do hráškové polévky jsem zkusila už několikrát, krásně doplňuje chuť sladkého hrášku. Hrášek je výborným zdrojem bílkovin, fosforu, hořčíku a draslíku.


Na pomazánku je potřeba:
500 g hrášku
velká hrst máty - raději více než méně
sůl
pepř

Hrášek povaříme dvě minuty ve vroucí vodě, necháme lehce vychladnout a rozmačkáme buď vidličkou, nebo tyčovým mixérem. Menší část necháme v celku. Přidáme nadrobno nasekanou čerstvou mátu, dosolíme a dopepříme. Pomazánka je skvělá s pečivem, nebo ji můžeme použít jako přílohu - podobně jako hummus.
QuickEdit
Nikola Mrázová
0 Comments
Share This Post :

You Might Also Like

Žádné komentáře:

Okomentovat

Follow @SunriseSunsetBlog