-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Používá technologii služby Blogger.

Počet zobrazení stránky

Prohledat tento blog

Blog Archive

Facebook

čtvrtek 11. února 2016

Lodní deník: Maltezos farm na Evii



Jasně, existuje ještě mnoho horších povolání, než je učitel matematiky na gymnáziu. Můžete ještě učit i fyziku (omlouvám se nejmenovanému profesorovi z jindřichohradeckého gymnázia K. J., ale dodnes mám hrozné sny o teorii relativity v závislosti na čase). Když už se vám v životě nepoštěstí a najednou zjistíte, že učíte matematiku na gymnáziu, což k smrti nenávidíte. Tak toho můžete nechat a odstěhovat se z Atén na Evii a vyrábět kozí sýry. Přesně tak vznikla na Evii Maltezos farm, která je vyhlášená svými čistě kozími sýry. V Řecku je to celkem unikátní záležitost, protože většina sýrů se vyrábí ze směsi ovčího a kozí či kravského mléka. Poprvé jsme zde ochutnali kozí fetu a další sýry - především čerstvé francouzského typu a byly vážně dokonalé. Eric je vážně klikař, nejenom, že má dům na kopci, živí se jako surfař, ale jako bonus mu kus za domem (respektive pod domem) vyrábí sýry, které jsou vyhlášené po celém Řecku. A já navrhuji, zrušme matematiku a matematikáře, můžou vyrábět skvělé kozí sýry a na světě bude líp!
QuickEdit
Nikola Mrázová
0 Comments
Share This Post :

You Might Also Like

Žádné komentáře:

Okomentovat

Follow @SunriseSunsetBlog