-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Používá technologii služby Blogger.

Počet zobrazení stránky

Prohledat tento blog

Facebook

středa 26. února 2014

Pralinky ze slaných preclíků, arašídového másla a mléčné čokolády



Tohle je tak trochu taková "prasárnička", kombinace slaného a sladkého. Pokud jste nemilovali preclíky v čokoládě, rozhodně tento recept nezkoušejte. Na inspiraci na tuto kombinaci jsem narazila u Marthy Stewart.

Na cca 16 - 20 malých pralinek
lžíce másla
3 lžíce arašídového másla
100g slaných tyčinek, nebo preclíků
50g cukru
80g mléčné čokolády

Cukr, máslo a arašídové máslo rozpustíme. Do směsi přidáme nahrubu nadrcené preclíky. Ze směsi vytvarujeme malé nočky, které necháme půl hodiny zmrazit v mrazáku. Mezitím si rozpustíme čokoládu a jednotlivé nočky obalíme v čokoládě a necháme vychladit v lednici do úplného ztuhnutí čokolády. 
Nikola Mrázová
0 Comments
Share This Post :

You Might Also Like

Žádné komentáře:

Okomentovat

Follow @SunriseSunsetBlog