-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Používá technologii služby Blogger.

Počet zobrazení stránky

Prohledat tento blog

Facebook

pátek 10. července 2015

Květák jako kuskus



Fialový květák je pro mě láskou na první pohled. Ta barva! Hned vypadá o něco lépe, než jeho smetanově bílý brácha. Úplně jsem se bála, ho byť jen na chvilku spařit horkou vodou, abych nepřišla o tu jeho nádhernou barvu. 



Tenhel můj ůlovek je z Farmy Doňov, která leží v Jižních Čechách na cestě mezi dálnicí D3 a Kardašovou Řečicí. Přímo na hlavním tahu nemůžete minout ceduli hlásající, co je zrovna k dispozici. Už to ani nečtu, protože si vyberete vždycky.

Skvělý a rychlý recept na květák zasyrova.

Budete potřebovat:
květák
4 rajčata
1 okurku, nebo cuketu
mrkev
jarní cibulku
čerstvé zelené bylinky - určitě nezapomeňte vzít kousek máty, dobromysle a bazalky
balsamiko a olivový olej dle chuti
sůl a čerstvě mletý pepř

Květák namočíme na půl hodiny do osolené studené vody. Poté v kuchyňském robotu rozsekáme, nebo nastouháme na struhadle. Výsledná struktura je podobná kuskusu. Ostatní zeleninu nakrájíme nadrobno, bylinky nasekáme. Ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a balsamikem.
Pro hladové servírujeme s trochou fety a pečivem.



QuickEdit
Nikola Mrázová
0 Comments
Share This Post :

You Might Also Like

Žádné komentáře:

Okomentovat

Follow @SunriseSunsetBlog